Fontana na Trgu Kralja Milana počinje da radi do kraja novembra

Izvor: RadioCity.rs, 07.Avg.2020, 13:07

Fontana na Trgu Kralja Milana počinje da radi do kraja novembra

Pomoćnik gradonačelnika Miloš Milošević kaže da se radovi odvijaju kako je i planirano.
„Radovi su u dinamici kako smo i planirali. Završeno je popločavanje kod Gradske kuće i u tom delu, a izgrađeno je i korito fontane. Ono što je urađeno kod mosta je peskarenje i donja strana mosta, gde je i ofarbano. Tek treba da se urade orto-ploče uz pomoć kojih će se srediti nivelacija mosta“, rekao je Milošević i dodao da se očekuje i zamena ležišta mosta koji nije bio u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << bezbedan pre rekonstrukcije. Kada je reč o fontani, tu treba da se uradi hidromašinska izolacija.

Naglašava da zbog korone nije bilo mnogo problema.
„Korona nas je malo poremetila, ali ne značajno. Fontana će biti puštena novembra meseca, a radovi bi trebalo da budu gotovi do kraja godine“, kazao je Milošević.
Pitali smo građane šta misle o radovima na Trgu Kralja Milana. Neki od njih smatraju da radovi neće biti završeni do kraja godine jer oko toga ima dosta posla.
„Ne verujem da će to biti do kraja godine jer ovo sve treba da se poploča do Mekdonaldsa“, rekla nam je jedna sugrađanka.
Naši anketirani sugrađani saglasni su u jednom, a to je da su se radovi odužili. Ipak, uglavnom im se dopada ono što je do sada urađeno i očekuju da kvalitet radova bude na najvišem mogućem nivou.
„Ako sve bude izgledalo kao onaj deo pored keja, kod amfija, onda dobro. To vredi i lepše izgleda nego pre. Ali ova prašina koja je bila dok su noću radili nije baš bila dobra. Sad nema prašine, ali se malo odužilo“, izjavio je jedan mlađi sugrađanin.
Miloš Milošević očekuje da će sve biti završeno u roku i navodi da ukoliko izvođači budu kasnili sa radovima, platiće kazne zbog kašnjenja. Radovi na centralnom gradskom trgu počeli su krajem juna prošle godine, a trebalo bi da budu završeni do kraja ove godine.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.