Folklorci iz Niške Banje imaju humanitarni koncert za pomoć Urošu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folklorci iz Niške Banje imaju humanitarni koncert za pomoć Urošu

Kulturno-umetničko društvo "Teslino kolo" iz Niške Banje će u nedelju, 8. decembra imati humanitarni koncert u balon-sali koja se nalazi u naselju Nikola Tesla, a svi koji dođu moći će da ostave novac i pomognu malom Urošu Matoševiću koji boluje od neuroblastoma.

Gosti na njihovom humanitarnom koncertu biće KUD "Ivan Cvetković" iz Grkinje i folklorci iz Jelašnice i društva "Anđeli".

Koncert počinje u 17 sati, a na ulazu će biti kutija u kojoj će posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << moći da ostave novac namenjen lečenju malog Uroša.

Novac se prikuplja i u svih 26 vrtića "Pčelice", a oni koji mogu i žele da pomognu, mogu da uplate donaciju i preko Fondacije "Budi human" ili da pošalju poruku 742 na 3030.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.