Firma koja sanira krov na Gradskoj kući u Nišu: Radovi su pri kraju

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024, 11:55

Firma koja sanira krov na Gradskoj kući u Nišu: Radovi su pri kraju

Iz firme Gro statik iz Veternika, koja sanira krov na Gradskoj kući u Nišu, kažu da je bilo "nepredviđenih situacija i da je trebalo naći adekvatno tehničko rešenje", a tvrde da su radovi pri kraju. Nedavno je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla da je firma u problemu, a da zaposleni u Gradskoj kući "trpe majstore koji rade i posle roka".
Radovi na sanaciji krova na Gradskoj kući, koja je spomenik kulture, počeli su leta prošle godine, rokovi su probijeni, a na krovu i dalje radovi. Gradonačelnica je nedavno za to okrivila firmu Gro statik iz Veternika koja je posao dobila na tenderu. Iz firme su rekli za Južne vesti da su "predmetni radovi veoma specifični zbog načina izvođenja...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.