Film Angry Birds sledećeg leta u bioskopima (VIDEO)

Izvor: NisCafe.com, 29.Sep.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Angry Birds sledećeg leta u bioskopima (VIDEO)

Bez obzira da li volite da se igrate na vašem mobilnom telefonu ili ne, sigurno ste imali priliku da se upoznate sa simpatičnim ljutim ptičicama koje ruše sve pred sobom u nekom od nastavaka popularnog naslova Angry Birds.
Ljubitelji ove igrice uskoro će moći da uživaju i u dugometražnom animiranom filmu koji stiže na velika platna u maju sledeće godine, a kako će to izgledati možete pogledati u zvaničnom trejleru koji je objavljen ovih dana.
U trejleru možete videti glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << junaka priče, Crvenu ptičicu, kao i neke druge likove koje ćete prepoznati iz same igrice, a naravno nisu izostali ni prasići koji takođe imaju značajnu ulogu u ovom filmu. Sve se odvije na egzotičnom “ptičijem ostrvu”, gde se glavni junaci bore sa kontrolom besa (baš nas čudi), a da li će u tome uspeti ostaje da sačekamo premijeru.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.