Fasade napadaju Nišlije

Izvor: NiskeVesti.rs, 25.Feb.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fasade "napadaju" Nišlije

U glavnoj ulici Vožd Karađorđe u Nišu obrušio se deo fasade sa stambene zgrade, niko nije povređen potvrđuju Niškim Vestima iz Komunalne policije.

Kada se obrušila fasada sa zgrade na trotoar u najprometnijoj ulici u gradu, niko nije stradao.
Komunalna policija je odmah po prijemu poziva izašla na teren i obezbedila mesto od eventualnog nastavka pada fasade. Sačinjen je izveštaj i odmah obaveštena Građevinska inspekcija, što je deo procedure.
"Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << smo nakon izlaska na teren telefonski pozvali nadležnu inspekciju i sačinili "Akt" koji smo prosledili Građevinskoj inspekciji koja dalje preuzima vođenje ovog slučaja", kaže Milan Đorđević, zamenik načelnika Komunalne policije u Nišu.
Dalje, Građevinska inspekcija u saradnji sa Skupštinom stanara dogovara rešavanje problema. U kom pravcu će ići sanacija zavisi i od Ugovora o održavanju zgrade koji stanari imaju sa nekom od agencija ili nekim javnim preduzećem.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.