FOTO UBOD: Vetar pokidao viseće banere

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Apr.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO UBOD: Vetar pokidao viseće banere

Sinoć je jedan od osam visećih transparenata u Voždovoj ulici usled vetra otkačen. Ovakvih "reklama" ima i u ulici Milojka Lešjanina. Ovakva atmosfera u centru grada podseća na onu iz marta 2014. godine, kada su postavljeni slični posteri sa likom Aleksandra Vučića, i to za njegov rođendan.

Komentar šefa izbornog štaba Zorana Perišića na plakate koji su lepljeni na mestima gde to nije dozvoljeno je da to ne odobrava.
“Ovo je naš grad i mi ćemo nakon izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << skinuti sve što smo zalepili, da bi smo očistili grad. Ne samo od onoga što smo mi postavili, već od svega na šta budemo naišli. Skonićemo sve ono što je na nedozvoljenim mestima“, rekao je Perišić nedavno.

 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.