Enrique Iglesias u Ginisovoj knjizi rekorda

Izvor: RadioCity.rs, 18.Apr.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrique Iglesias u Ginisovoj knjizi rekorda

Enrike je rekorde dostigao sa svojim singlom Bailando koji je bio na vrhu top lista čak 41 nedelju kao i osvajanjem prvih pozicija sa 26 pesama! Ovaj zavodnik je jedan od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena sa prodatih preko 137 miliona albuma širom sveta i 3 Latino Grammy priznanja.
“Obožavao sam da čitam knjigu Ginisovu knjigu rekorda kada sam bio mali” – izjavio je Enrique povodom osvajanja ovog priznanja i dodao: “Jako sam srećan što sam primio ovu nagradu”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << />
Multitalentovani i višestruko nagrađeni umetnik, pored svoje bogate muzičke karijere, dokazao se kao i uspešni biznismen. Naime, prošle godine, zajedno sa teniserom Rafaelom Nadalom, otvorio je restoran u Madridu a ove godine, planiraju proširenje franšize i na Ibicu. Pored restorana, Enrike Iglesias već duže vreme ima sopstvenu liniju parfema koji, poput njegovih pesama, imaju veliku popularnost a koji nose “zavodljive” nazive “Deeply yours” i “Adrenaline”.
Ima i zavidnu glumačku karijeru. Sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio je u filmu Roberta Rodrigeza “Bilo jednom u Meksiku”, gostovao je u popularnim serijama “Dva i po muškarca”, “Kako sam upoznao vašu majku” a producirao je i Of Broadway mjuzikl “Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria”.

Za više od dvadeset godina muzičkog stvaralaštva (prvi album objavio je 1995. godine), njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti! Jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Billboard Dance liste, sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Grammy, Billboard, American Music).
Ulaznice za koncert Enrikea Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni su u prodaji po cenovnim kategorijama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990 i za fan pit 5990 dinara. 
Kombank Arena 10. maja biće zasigurno mesto ludog provoda u kojoj će atmosferu do usijanja dovesti popularni hitovi Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.