“Električni orgazam” septembra u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 30.Avg.2023, 10:38

“Električni orgazam” septembra u Nišu

Rok sastav Električni orgazam nastupiće u subotu, 23. septembra, od 21 sat, u dvorištu niške Banovine i tako proslaviti 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma “Les chansones popularies”. Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.600.
Na tom albumu nalaze se obrade pesama poznatih svetskih izvođača – Rolingstounsa, Bitlsa, Bouvija, Dorsa, Velvet andergraunda, Ti-Reksa i drugih, ali u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma. Ploča >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << je objavljena 1983. godine za Jugoton.
Publika će moći da uživa i u drugim hitovima čuvenog benda, uz koje su generacije odrastale, kao što su “Igra rokenrol cela Jugoslavija”, “Zlatni papagaj”, “Bejbe ti nisi tu”, “Da si tako jaka”, “Nebo”, “Svečane bele košulje”, “Seks, droga, nasilje i strah”, “Ne postojim” i druge.
Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti u pivnici Nemir u Učitelj Tasinoj, Vintage shop-u u Davidovoj i u agenciji Big Star Travel u Dušanovoj.
Južne vesti
The post “Električni orgazam” septembra u Nišu first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.