E-play svira u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"E-play" svira u Nišu

Ljubitelji beogradskog alternativnog benda E-play, imaće priliku da ih čuju 22. novembra, u niškom klubu Feedback.

Posle dugo vremena, kako kažu organizatori, E-play ponovo dolazi u Niš. Jedna od muzičarki iz benda Maja Cvetanović kaže da se raduje što baš ovde nastupaju.

Ovaj put dolazimo u nešto manji prostor koji odiše drugacijom energijom i intimnom atmosferom a to ne može ništa drugo da zameni. Kada vam je publika tako blizu to >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je jedan posebno drag osećaj i mi se radujemo ponovnom dolasku u Niš, a posebno zbog toga sto niška publika do sada nije čula uživo pesme sa našeg albuma Sloboda - rekla je Cvetkovićeva.

Karte, po ceni od 600 dinara, prodaju se u Vintage shop-u, kao i u Galileo tursu. Na dan koncerta, organizatori poručuju da će karte koštati 800 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.