Izvor: Medijski istraživački centar, 11.Sep.2011, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje Nišlija poginulo u Crnoj Gori

U saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori u mestu Baza, kod Rožaja poginulo je dvoje državljana Srbije iz Niša, dok je troje povređeno, saopštila je crnogorska policija.
U udesu su poginuli Đokica Todorović (53) i Olivera Milosavljević (47) iz Niša, dok su povređeni Oliverimi muž Milovan (51) i kćerke Tatjana (18) i Tijana (21), javili su beogradski mediji.
Iz Uprave policije CG je rečeno da je do nesreće došlo kada je automobil marke 'pasat', kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << Todorović, iz za sada neutvrđenih razloga skrenuo na suprotnu saobraćajnu traku i sleteo u jarak.
Todorović je na mestu ostao mrtav, dok je Milosavljevićeva preminula na putu ka Domu zdravlja u Rožajama.
Ostali putnici u vozilu zadobili su povrede koje nisu opasne po život.
 

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.