Preminula žena povređena u požaru u Gadžinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2024, 12:05

Preminula žena povređena u požaru u Gadžinom Hanu

U požaru koji je izbio u kući u selu Čagrovac u opštini Gadžin Han povređene su dve žene, kažu iz policije. Jedna od njih je u Kliničkom centru u Nišu, sa opekotinama drugog stepena i preko 80%.

Iz policije navode da su prijavu dobili juče u 8:30 i da su vatrogasci ugasili požar, ali da su dve žene u njemu povređene.

Jedna je prevezena u Univerzitetski klinički centar Niš, a drugoj je pomoć na licu mesta ukazala hitna pomoć - kažu iz Policijske uprave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Povređenu 80-godišnjakinju ekipa Doma zdravlja Gadžin Han dovezla je u niški Urgentni centar, sa opekotinama drugog stepena.

Žena je dovezena sa opekotinama preko 80%. Nakon dijagnostičke obrade i konsultacija ORL lekara, oftalmologa, plastičnog hirurga i anesteziologa, primljena je u Urgentni centar zbog hirurškog zbrinjavanja opekotina, a nakon toga prevezena je na Kliniku za anesteziju - navode iz UKC-a.

Uzrok požara je još uvek nepoznat i o njemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.