Dve medalje za niške streličare u Rumuniji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve medalje za niške streličare u Rumuniji

Na Centralno-evropskom Kupu u streličarstvu, održanom u Rumuniji proteklog vikenda, niški streličari osvojili su 2 medalje u konkurenciji juniora - Nikola Stefanović iz Niša srebro i Isidora Veličković iz kluba Naissus-2003 bronzu.

Ovaj Kup, koje se sastoji iz 4 turnira u Rumuniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, u rumunskom gradu Aradu nije okupio veliki broj streličara, ali je Dragan Karafilipović iz Streličarskog kluba Naissus-2003 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zadovoljan učinkom.

Zbog turnira u turskoj Antaliji koji je kvalifikacioni za Olimpijske Igre posećenost je bila nešto slabija, ali su niški streličari prikazali dobre partije i očekivano osvojili medalje. Okrećemo se pripremama za naredni turnir koji će početkom jula biti održan u Hrvatskoj - rekao je on.

Posle Slovenije i Rumunije 3. nadmetanje u ovom takmičenju na programu je u hrvatskom Duginom Selu, nadomak Zagreba, 2. jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.