Duplo rođendansko slavlje ovog vikenda u niškom klubu Feedback

Izvor: RadioCity.rs, 10.Feb.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duplo rođendansko slavlje ovog vikenda u niškom klubu Feedback

Povodom rođendana najvećeg rege muzičara Bob Marlija i ove godine organizuje se slavlje. U subotu, 11. februara u niškom klubu Feedback nastupiće multiinstrumentalista i jedan od najaktivnijih srpskih izvođača Nemanja Kojić, poznatiji kao Hornsman Coyote. Podršku će mu pružiti Bradaz DJ, Mad Prophet i Tjamil iz Niša.
„Pretprošle godine smo imali tu čast da Hornsman Coyote i ekipa otvore novo poglavlje u našim životima i pokrenu Armageddon događaje. Ostavili su sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << utisak, a sada očekujemo još bolju žurku. Ujedno Hornsman Coyote Soundsystem slavi 10 godina postojanja, a uz ovaj veliki jubilej imaćemo i promociju novog singla “Modern age slavery”. Sve ovo garantuje odličnu atmosferu i irie energiju“, poručuju organizatori.

Ulaz je 300 din, a karte se mogu kupiti samo na ulazu. Žurka počinje u 22 sata.
Podsetimo, i protekle godine Nišlije su se okupile kako bi odale poštovanje svom omiljenom rastafarijancu.
Dan ranije, u petak 10. februara, takođe od 22 sata, 10. rođendan obeležiće i Balkan connection izdavačka kuća, nastupom Jelly For The Babies, Miloša Miladinovića i Alexa Miloshevicha.
„Cilj Balkan Connection je da ujedini mlade talente progresivnim haus zvukom iz balkanskog regiona i širom sveta, od utvrđenih imena do svežih talenata koji su na putu da osvoje svetsku pozornicu elektronske muzike. Njihov rođendan do sada je proslavljivan u Mexico City-u, Beogradu, Sarajevu i na Bloque Festivalu u Grčkoj“, dodaju iz kluba Feedback.

Ulaz je 100 din, a karte se mogu kupiti na ulazu kluba.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Obeležavanje rođendana Boba Marlija u niškom klubu “Feedback”

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2017

Povodom rođendana legende rege muzike Boba Marlija, Nišlije će u subotu 11. februara od 22 sata moći da prisustvuju nastupu rege muzičara Hornsmana Kojota, koji će sa niškom publikom proslaviti i 10 godina postojanja na muzičkoj sceni.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.