Dupli koncert “Crvene jabuke” u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupli koncert “Crvene jabuke” u Nišu

Zbog velikog interesovanja legendarna sarajevska pop-rok grupa “Crvena jabuka”, održaće,  kako kažu organizatori, dva koncerta u dvorištu niškog Univerziteta. Prvi, kao što je ranije najavljeno, 6. septembra i drugi 7. septembra.

Frontmen benda Dražen Žerić-Žera kaže da imaju specijalni naboj za koncerte pred niškom publikom, jer nisu svirali više od 5 godina u Nišu.

- Želimo dati sve najbolje što možemo ponuditi u ovom trenutku od grupe “Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jabuka”. Sviraćemo pesme iz svih perioda. Uz najveće hitove, predstavićemo i nekoliko pesama sa poslednjeg albuma. Koncerti će dugo trajati, a mi ćemo svoje srce i dušu ostaviti na bini - poručuje Žera.

On objašnjava da je tajna uspeha i dugovečnosti “Crvene jabuke” što se pesme pevaju iz srca i nemaju zla u sebi, odnosno što su osnovne teme pesama mir i ljubav.

- "Crvena jabuka" nastala je iz ljubavi prema muzici. Niko nam nije pomagao i svi su nas nagovarali da odustanemo, ali to nije dolazilo u obzir. Danas iza sebe imamo 29 godina uspešne karijere. Da bi bio dobar u poslu kojim se baviš moraš da voliš to što radiš, da budeš iskren, a najvažnije je da ne varaš - objašnjava Žera.

Ulaznice za oba koncerta, po ceni od 700 dinara, u prodaji su u muzičkim prodavnicama “Music House”, “CD Sound music shop”, “Energy music shop” i knjižari “Indigo”. Na dan koncerta cena kate biće 800 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.