Dubočica u derbiju ”južne pruge” dočekuje Železničar

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2021, 11:11

Dubočica u derbiju ”južne pruge” dočekuje Železničar

Rukometaši ”Dubočice” večeras od 18 sati u 11. kolu Arkus lige ugostiće ekipu niškog ”Železničara”. Biće to meč dva tima sa različitih krajeva tabele, u kome će Leskovčani imati ulogu apsolutnog favorita.

Nakon remija sa Partizanom u Beogradu ekipa Dubočice i matematički je obezbedila ulazak u plej-of, pa će preostale utakmice do kraja godine iskoristiti da se što bolje pripreme za borbe sa najboljim timovima. ”Vukovi” su u 10 utakmica doživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << samo jedan poraz, a u SRC ”Dubočica” će večeras pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata.

Sa druge strane, mladi tim iz Niša još ne zna za trijumf ove sezone, ali ono što trenera Đorđevića može da raduje jesu sve bolje igre njegovog tima. U meču protiv Dubočice pokušaće da se predstave u najboljem svetlu, te da još jednom pokažu da će do kraja sezone napredovati kao tim. Nišlije su sigurni učesnici plej-auta, a dodatni problem predstavlja što se u brorbi za opstanak bodovi prenose.

U prvom meču dva rivala Leksovčani su u ”Čairu” rutinski slavili sa 42:28.

Direktan prenos meča možete pratiti i na Jutjub kanalu Arkus lige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.