Dubočica lako izašala na kraj sa Železničarom i plasirala se na fajnl-for Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2022, 12:02

Dubočica lako izašala na kraj sa Železničarom i plasirala se na fajnl-for Kupa

Ubedljivom pobedom nad niškim Železničarom rezultatom 30:18 (15:8) rukometaši Dubočice plasirali su se na fajnl-for Kupa Srbije i ostvarili najveći uspeh u istroji kluba.

Leskovčani su već od starta pokazali ekipi iz Niša da neće dozvoliti iznenađenje i da će se upravo oni naći na završnici najmasovnijeg takmičenja, koja će biti odigrana 31. marta i 1. aprila upravo u njihovom gradu.

Ekipa Železničara svoj prvi pogodak na meču postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je tek u 14. minuta, a tada je na semaforu stajalo 6:1. Izabranici Saše Pejčića do dvocifrene prednosti stigli su u 24. minutu (13:3), ali su malo usporili u finišu prvog dela, što su gosti iz Niša iskoristili da malo smanje razliku (15:8).

Ipak, domaći su u drugom poluvremenu nastavili da igraju svoju igru, imali određenih problema na duboku odbranu Železničara, ali su brzo uspeli da da pronađu rešenje i da bez većih problema dobiju utakmicu četvrfinala Kupa. Trener domaćih šasnu da zaigraju pružio je svim igračima, a u strelce se, osim golamana koji su zajedno sakupili 24 odbrana, nisu uspisali samo Mitrović i Mađar.

Protivnik Dubočice u polufinalu 31. marta u leskovačkoj ”Hali sportova” biće ekipa Metaloplastike, koja je nakon velike borbe nadigrala pančevaki Dinamo sa 33:32. Drugi polufinalni par činiće Radnički i Vojvodina. Kragujevčani su u samo nekoliko dana po drugi put savladali Partizan, dok je aktuelni osvajač Kupa bez većih problema slavio u Kostolcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.