Držte Mačke na Demo Mastersu 9

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drž'te Mačke na Demo Mastersu 9

Drž'te Mačke su jedini bend iz Niša koji će se takmičiti na Demo Mastersu.  
Bend čine Stojan Stankovic - Gitara/Vokal, Danilo Djukanovic - Gitara/Vokal,  Stefan Petrovic - Bas Gitara i Vuk Jovanovic – Bubanj. Postava se od osnivanja do danas više puta menjala.
Ovaj punk-rock bend postoji 2 i po godine. Njihova muzika  je melodični skejt punk. Imaju svoje autorske pesme i rade obrade.
Autorske pesme koje će izvesti i na Demo Mastersu,  produkt su timskog rada >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << – i tekstove i muziku stvaraju zajedno, razmenjujući ideje i dopunjujući jedni druge. Inspiraciju i za muziku i za tekstove najčešće pronalaze u svom okruženju i gradu Nišu. 
Nastupali su više puta u Nišu, a jedan od zapaženijih nastupa je  na Punk festu Južne Pruge, kada su mladi muzičari Stojan, Stefan, Danilo i Vuk, dobro razdrmali publiku u klubu Juridikum izvodeći svoje hitove kao što su “Gnu“, “Grčka kožna jakna” i “Tekila“.  Od pesama stranih bendova, izveli su  “Josie” i “Dammit” Blink-182-a, “When I Come Around” Green Day-a i druge.
Otvorili su prvi punk festival organizovan u saradnji sa drugim punk bendovima u Nišu 2011. godine. Prošle godine nastupili su i na Ciginom memorijalu. Imali su nastupe i u Beogradu, Kruševcu, Beloj Palanci.

Demo Masters - takmičenje neafirmisanih rok grupa  
Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. 
Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.U nastavku DEMO MASTERS koncertnog serijala, 26. januara publiku u Domu omladine Beograda nastupiće 6 novih bendova.
Takmičiće se Jelizaveta Bam (rok, Beograd), Erbium (instrumentalni metal, Zrenjanin), The 11th Commandment (melodik/ded metal, Vranje), Huti Ota Tre (rok/hip-hop/pank bend, Zaječar), Nema Letta (rok, Aranđelovac) i Drž'te mačke (pank-rok, Niš).

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.