Družina Hrasta za zdraviji život

Izvor: RadioCity.rs, 24.Jun.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Družina Hrasta za zdraviji život

Družina Hrasta koja je u septembru nizom predavanja pod nazivom "Civilizacija" javnost uputiila u globalne ekološke probleme i ponudila neka od rešenja, kako bi se stvorila perspektiva zdravijeg i čovečnijeg života, krajem juna organizuje novi ciklus predavanja pod nazivom „Žena“. I ovoga puta podršku je pružio NKC.
Program predavanja (29. juna – 3. jula 2015. godine)
ŠKOLA LjUBAVI - EKOLOŠKI POKRET „HRAST“
U ponedeljak, 29. juna od 18 i 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << biće održana predavanja „Celoviti pristup zdravlju čoveka“, dr Slobodanke Ilić Tasić, zatim „Svetlosni odraz lekovitog bilja“, Jasmine Radovanović i „Moj životni put je škola ljubavi“, Gordane Cvetić
U utorak, predavanje „Moj svet makrobiotike i zdravog života“, održaće Snežana Andrlić.

Narednog dana, u sredu, 1. jula, predavanje „Istina je odgovor novom svetskom poretku" će održati Biljana Đorović, „Žena Hrabrost“
U četvrtak, 2. jula, priču o svetu umetnosti i ličnosti Jelene Lazareve Balšić ispričaće Maja Nedeljković i Peđa Todorović – „Lepa nežna hrabra životvorna žena".
Slaviša Miljković održaće predavanje u petak, 3. jula „Jezičko odgonetanje ženskog stvaralačkog principa“.
Ekološki pokret grada Niša, "Družina Hrasta" već je skrenuo pažnju na sebe nizom različitih aktivnosti i predavanja, a ciljevi njihovih aktivnosti su pored ostalog i očuvanje blaga prirode i zdravog života.  
Sva predavanja se organizuju u sali NKC u ulici Stanoja Bunuševca bb na Paliluli u Nišu, od 18 i 30. Ulaz je slobodan.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.