Druženje sa psima u niškom Prihvatilištu ubuduće svakog meseca

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2024, 13:08

Druženje sa psima u niškom Prihvatilištu ubuduće svakog meseca

Nakon jučerašnjeg druženja sa psima u niškom Prihvatilištu, kada su neki od sterilisanih i čipovanih pronašli svoj novi dom, kako je saopštila gradonačelnica Dragana Sotirovski, ova akcija će postati stalna i održavaće se svake poslednje subote u mesecu.

Prihvatilište za pse pri JKP Mediana, koje se nalazi kod niške Gradske deponije, juče je otvorilo svoja vrata ljubiteljima životinja, a posetioci su mogli da provedu vreme sa njima, prošetaju ih i tako pronađu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svog novog ljubimca. Ubuduće svakog meseca obilazak Prihvatilišta za pse u Nišu; foto: FB Dragana Sotirovski

Akciju su organizovali sa Udruženjem za zaštitu životinja "Pit", a gradonačelnica Niša se na društvenim mrežama pohvalila da će ova akcija postati stalna.

Neki od vakcinisanih, sterilisanih i čipovanih pasa su pronašli svoj novi dom. Akciju je podržalo Udruženje ZOO Planet. Akcija će postati stalna i biće organizovana svake poslednje subote u mesecu - najavila je Sotirovski.

Dan otvorenih vrata u niškom Prihvatilištu ubuduće će biti organizovan svakog meseca, kako bi napušteni psi imali veće šanse da pronađu svoj stalni dom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.