Drugi upisni rok na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment u saobraćaju 18. i 19. septembra (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Sep.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi upisni rok na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment u saobraćaju 18. i 19. septembra (VIDEO)

Devedest odsto studenata koji su se školovali u Visokoj školi strukovnih studija za menadžment u saobraćaju u Nišu je zaposleno, kaže za NTV direktor ove visokoobrazovne ustanove prof. dr Andon Kostadinović. On podseća da je ostalo još mesta u drugom upisnom roku za tri akreditovana studijska programa na osnovnim i strukovnim specijalističkim studijama i da je polaganje prijemnog ispita  18. i 19. septembra besplatno.
Sa urbanističkim razvojem grada treba misliti >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i o unapređenju saobraćaja. Zbog toga je sve više aktuelnijija Visoka škola strukovnih studija za mendžment u saobraćaju, koja upisuje desetu generaciju studenata u Nišu.
Sva tri studijska programa su usklađeni sa Bolonjskim procesom, a škola je akreditovana od strane Komisije za akreditaciju što se može proveriti i na sajtu Ministarstva prosvete, kaže prof. dr Kostadinović. Kako ističe, upis na prvu godinu osnovnih i specijalističkih strukovnih studija je od 15. do 17. septembra, dok je polaganje prijemnog ispita 18. i 19. septembra.
Objavljivanje konačne rang liste je 25. septembra, kada počinje i upis kandidata koji su stekli uslov i traje do 29. Niška Visoka škola strukovnih studija za menadžment u saobraćaju se nalazi u Zetskoj ulici broj 2.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.