Dresovi i oprema poznatih sportista na humanitarnoj licitaciji u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dresovi i oprema poznatih sportista na humanitarnoj licitaciji u Nišu

Kapica vaterpoliste Filipa Filipovića, oprema plivača Milorada Čavića, dresovi košarkašica Milice Dabović i Tamare Radočaj sa njihovim potpisom, naći će se, između ostalog, na humanitarnoj akciji “Licitiraj na Keju” u četvrtak 27. aprila od 20 sati na Amfiteatru na keju.

Kupovinom nekog od predmeta, Nišlije će pomoći petogodišnjem Davidu Todorovu koji boluje od cerebralne paralize i potrebno mu je lečenje u inostranstvu.

Pored dresova, lopti i drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << predmeta koji su zaštitni znak srpskih sportista, uz njihov potpis, najavljuju organizatori, na licitaciji će biti i knjige, karte za pozorište, pokloni “iznenađenja”, kao i vaučeri za frizerske salone i restorane.

Sva prikupljena sredstva biće upućena Davidu Todorovu iz Niša, koji ima 5 godina i boluje od cerebralne paralize. Da bi mu se poboljšalo zdravstveno stanje, potrebne su mu transplatacije matičnih ćelija u Beču, i nakon toga, rehabilitacije u Renoni, u Slovačkoj - kažu organizatori.

Početna cena svakog predmeta biće 100 dinara, dodaju, a svaka naredna ponuda povećavaće se za po 50 dinara. Organizatori najavljuju i gosta iznenađenja, poznatu ličnost koja će se Nišlijama sutra pridružiti.

Pozivamo sve ljude dobre volje, a pre svega studente, da dođu na Amfi i pokažu svoju humanost. Pozovite prijatelje, dođite i ponesite dobro raspoloženje, zabavimo se uz muziku i spasimo jedan mladi život - navode organizatori.

Humanitarnu akciju, već treću godinu zaredom, organizuje Studentski parlament niškog Ekonomskog fakulteta i “Studentska asocijacija Nova”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Humanitarna licitacija na Keju za petogodišnjeg Davida

Izvor: RadioCity.rs, 27.Apr.2017, 13:16

Humanitarna akcija „Licitiraj na keju“, u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i „Studentske Asocijacije Nova“, održava se tradicionalno treću godinu za redom, u četvrtak, 27. aprila, od 20 sati do ponoći. Licitiraće se dresovi košarkašica Milice...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.