Donacija Rotari kluba Niš-Mediana Dečijoj klinici (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 05.Maj.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Rotari kluba Niš-Mediana Dečijoj klinici (VIDEO)

Dečija interna klinika od danas je bogatija za jedan EKG aparat. Reč je o donaciji Rotari kluba Niš-Mediana koja je, uz pomoć donacija članova i humanitarnih akcija, prikupila novac za kupovinu mobilnog elektrokardiograma.
U nadi da će ga što ređe koristiti, predstavnici Rotari kluba Niš-Mediana uručili su EKG aparat Dečijoj internoj klinici u Nišu. Ova donacija obezbeđuje klinici lakši i efikasniji rad u lečenju dece sa kardiološkim oboljenima. Sa Dečije interne klinike >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << pozivaju sve koji su u mogućnosti da pomognu kako bi pribavili još neke neophodne aparate.
Ovo nije prva saradnja Rotari kluba i Dečije interne klinike. Složili su se da neće biti ni poslednja.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.