Izvor: RTV 5, 25.Apr.2012, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Princeze Katarine Klinici za stomatologiju u Nišu (video)

Princeza Katarina Kardjordjević, nastavlja da vrednim donacijama pomaže niške zdravstvene ustanove. Kaže da joj je Niš u srcu, i da je, uz podršku doktorke Elejn Lejkok,  ovo samo početak opremanja niške dečije stomatologije.
"Naš fond, princa Aleksandra i princeze Katarine, i mi lično, činimo sve da što je moguće češće posećujemo Niš, i donosimo vredne poklone, jer, Niš nam je u srcu", rekla je princeza Katrina Karadjordjević.
Direktor niške Stomatologije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << kaže da je za ovu kliniku, naročito u vreme krize, ova donacija od izuzetnog značaja.
" Donacija je vredna 4, 5 miliona dinara, dobili smo šest stomatoloških radnih jedinica, i to je, naročito u ovo vreme izuzetno značajno, jer svi znamo u kakvim uslovima živimo i radimo", kaže doktor Dragan Krasić, direktor Klinike za stomatologiju.
Princeza se susrela i sa studentima stomatologije u Nišu, a u njenu čast, novoopremljeno odeljenje Službe za preventivnu i dečiju stomatologiju, nosiće ime Princeze Katarine. 

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.