Domazet i zvanično kandidat za gradonačelnika Niša

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domazet i zvanično kandidat za gradonačelnika Niša

Koalicija okupljena oko DS konačno je, kako kaže lider ove stranke u Nišu Miodrag Stanković, postigla dogovor da njihov kandidat za prvog čoveka grada bude Vladimir Domazet.

Iako je i sam Domazet prilikom predaje liste, čiji je nosilac, rekao da su unutar koalicije “daleko od dogovora oko imena gradonačelnika”, to se izgleda promenilo.

Tako je Demokratska stranka pozvala novinare na konferenciju za medije na kojoj će im se obratiti Vladimir Domazet, “predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Političkog saveta Gradskog odbora DS i kandidat za gradonačelnika Niša”.

Domazet jeste naš kandidat za gradonačelnika Niša i njega smo već tako predstavljali i na tribinama, a u planu je da sve naše kandidate za gradonačelnika i predsednike opština predstavimo, sa njihovim timovima, u nedelju - rekao je Stanković.

On je i pre predaje liste tvrdio da je Domazet viđen kao budući gradonačelnik, ali ga je koalicioni partner Branislav Jovanović iz Narodnog pokreta Srbije “ispravio” i rekao da to još nije dogovoreno.

Kasnije je Jovanović, gostujući u emisiji “15 minuta”, rekao da je njegov predlog za gradonačelnika bio donedavni narodni poslanik Dušan Milisavljević, ali da to nije prošlo.

Ono što je izvesno je da je za predsednika Opštine Medijana ispred koalicije “Niš, moj grad” kandidovan Dragoslav Ćirković iz SDS-a, a za predsednika Opštine Crveni Krst Vladan Vučinić, kao nestranačka ličnost ispred NPS.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.