Domaća krimi-drama “Četiri ruže” stigla u niške bioskope

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaća krimi-drama “Četiri ruže” stigla u niške bioskope

Od četvrtka, 5. decembra na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad nalaze se četiri nova naslova: domaća krimi-drama Četiri ruže, španska komedija Profesori/Dileri, božićna romantična drama Prošlog Božića, animirani film Playmobil, kao i korejsko ostvarenje Run-off.

Miloš Samolov, Boris Milivojević i Srđan Žika Todorović tumače glavne uloge u filmu Četiri ruže. U centar pve krimi-drame stavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je čovek, koji želi da pobegne od svega, a shvata da mu to pođe za rukom samo ako upomoć pozove ljubav, iskrenost i veru.

Film prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek - navode u bioskopima.

Uz zimske praznike uvek idu i filmovi sa ovom tematikom, a jedan od njih premijerno će biti prikazan i u niškim bioskopima. Prošlog Božića je romantična drama koja govori o Kejt, devojci koja donosi neke loše odluke, a koje su posledica toga što radi kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi cele godine.

Tom deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere - navode u Vilinom gradu.

Sa tla Španije u Cineplexx stiže komedija o Profesori/dileri - trojica prijatelja, inače profesora, ostali su bez posla. Usled manjka posla i novca, oni pokušavaju da realizuju projekat na kome jedan od njih radi godinama - multivitamin koji omogućava da se zabavljaš cele noći, bez nuspojava.

Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da, diplomirani ekonomista, hemičar i filolog, nisu uopšte kvalifikovani na ono što ih na tom putu čeka - rekli su u Cineplexx-u.

Još jedno ostvarenje van engleskog govornog područja moći će od 5. decembra da se pogleda u drugom niškom bioskopu Vilin grad. Uoči Azijskih igara 2003. godine, Dae-vong je dobio priliku da bude menadžer južnokorejske hokejaške reprezentacije.

Dok se raduje novoj prilici, shvata da je u pitanju ženska reprezentacija sastavljena od gomile gubitnica. Priključuje im se i istinska šampionka, Ji-von, nekadašnja reprezentativka Severne Koreje. S njom, još ima nade za uspeh, jer se te godine takmiči svega pet ekipa. Uz veliku pobedu u prvom meču, osećaju da je medalja blizu, ali onda Ji-von sledeću utakmicu treba da igra protiv sestre koja je ostala u Severnoj Koreji - kažu u Vilinom gradu.

U niškim bioskopima nisu zaboravili ni na najmlađe, jer će se na njihovim repertoarima naći Playmobil. Ovaj animirani film govori o Marli i Čarliju, koji kreću u uzbudljivu avanturu, kroz koju shvataju da se sve može postići - samo kada verujete u sebe.

Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima - rekli su u niškim bioskopima.

Kompletni repertaori niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.