Domaća komedija Taksi bluz u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaća komedija "Taksi bluz" u niškim bioskopima

Na repertoarima Vilinog grada i Cineplexx-a počev od četvrka, 17. januara, naći će se 4 nova naslova. Tako će ljubitelji sedme umetnosti u niškim bioskopima moći da pogledaju Glas, kombinaciju filmova Nesalomiv i Podeljen, komediju Drugarčine, misteriju Svi znaju, kao i srpsku komediju Taksi bluz.

U “centru” domaće komedije Taksi bluz nalaze se Marko, “simpatični propali dramaturg”, koji godinama radi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao taksista, kao i Damir, dečak koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu u potrazi za svojim ocem, koji se ušunja u Markova kola.

Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije - navode u Vilinom gradu.

Reditelj M. Najt Šjamalan spojio je u trileru Glas delove svoja dva filma Nesalomiv i Podeljen. Spoj filmova Nesalomiv i Podeljen; foto: print screen/IMDB

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju, iz filma Podeljen, Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri - kažu u Cineplexx-u.

Sa Nikol Kidman, Kevinom Hartom i Brajanom Kranstonom u glavnim ulogama, komedija Dručarčine govori o dvojici totalno različitih muškaraca, koji dolaze iz različitih svetova.

Del Skot dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava ostaviti sve greške iza sebe. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom stanu u centru Menhetna. Emotivan i pun dobrog humora, film govori o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva potpuna stranca, i kako druga šansa može biti najbolji pokon koji ste ikada primili - navode u Vilinom gradu.

Misterija Svi znaju prati Lauru, koju glumi Penelope Kruz, na njenom putu iz Argentine u malo špansko selo iz kog potiče. "U užasnim danima koji slede, duboko sakrivene porodične tajne bivaju otkrivene"; foto: print screen/Youtube

Putuje na sestrino venčanje, i vodi svoje dvoje dece. Usred ponovnog okupljanja, najstarija ćerka je oteta. U užasnim danima koji slede, duboko sakrivene porodične tajne bivaju otkrivene - rekli su u Cineplexx-u.

Kompletni repertoari niških bioskopa mogu se videti na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.