Dodeljene godišnje nagrade za borbu protiv korupcije (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Sep.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene godišnje nagrade za borbu protiv korupcije (VIDEO)

Predstavnik Udruženja predsednika skupština stanara prof. dr Đokica Jovanovića i šefica niškog dopisništva RTS-a Dragana Sotirovski dobitnici su godišnjih nagrada za borbu protiv korupcije koje dodeljuje Lokalni antirkorupcijski forum. U LAF-u se nadaju da će njihove nagrade i priznanja biti podstrek za ostale građane da se aktiviraju u borbi protiv ove teško iskorenjive pošasti.
Na javni poziv Lokalnog antikorupcijskog foruma za dodelu godišnjih nagrada za borbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << korupcije stiglo je sedam predloga – pet za profesora Đokicu Jovanovića koji se svojim angažovanjem u Udruženju predsednika skupština stanara izborio za smanjenje cene daljinskog grejanja i dva za šeficu dopisništva RTS-a u Nišu Draganu Sotirovski koja je svojim izveštavanjem ukazala na koruptivne radnje u Specijalnoj bolnici u Sokobanji.
Nagrade su dodeljene simbolično na Međunarodni dan prava javnosti da zna.
Osim godišnjih nagrada, na svečanosti održanoj u Gradskoj kući u Nišu dodeljene su i povelje za doprinos borbi protiv korupcije. Jedan od dobitnika povelje za uspešnu saradnju sa Lokalnim antikorupcijskim forumom je i Niška televizija.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokica Jovanović i Dragana Sotirovski – najveći borci protiv korupcije

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2015

NIŠ – Prvi put od svog osnivanja Lokalni antikorupcijski forum (LAF) dodelio je danas priznanja za antikorupcijsko delovanje...Godišnju nagradu za borbu protiv korupcije LAF je dodelio profesoru sociologije dr Đokici Jovanoviću i novinarki Radio televizije Srbije Dragani Sotirovski...Osim Godišnje...

Nastavak na juGmedia...

Godišnja nagrada LAF-a novinarki RTS-a

Izvor: RTS, 29.Sep.2015, 00:22

Dragana Sotirovski, urednica RTS-a u Nišu, i prof. dr Đokica Jovanović dobitnici su godišnje nagrade niškog Lokalnog antikorupcijskog foruma, koja se dodeljuje za doprinos borbi protiv korupcije. . Lokalni antikorupcijski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.