Dobitnica nagrade Zadužbine “Milan Mladenović” ove nedelje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2022, 11:29

Dobitnica nagrade Zadužbine “Milan Mladenović” ove nedelje u Nišu

Severnomakedonska kantautorka Dina Jašari, u okviru regionalne turneje, nastupiće u niškom klubu Feedback u nedelju 4. decembra od 20 sati. Kako su rekli iz organizacije, u pitanju je muzičarka koja je ovodišnji dobitnik prve nagrade Zadužbine “Milan Mladenović”.

Kako su rekli iz organizacije, Dina Jašari postala je prepoznatljiva gostovanjem u emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem” a njena pesma “Doma” bila je najbolja u izboru Zadužbine “Milan Mladenović”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Sanjive harmonije, emotivni tekstovi, moderni i sveži bitovi su elementi koji se ističu u njenoj muzici. Ona je pisac i producent svojih pesama, a žanrovi lelujaju između pop i neo-soul zvuka - naveli su organizatori.

Karte Dinin nastup u Nišu mogu se kupiti u prodavnici ploča Vintage Shop po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Na ulazu će cena karte biti 500 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.