Đorđe Stanković: Bog nam dao znak kako da se rešimo Sotirovski

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 19:03

Đorđe Stanković: Bog nam dao znak kako da se "rešimo" Sotirovski

Na to što je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila da će napustiti grad ako opozicioni poslanici Jelena Milošević ili Đorđe Stanković budu na gradonačelnici, Stanković odgovara da bi najpre morala da sačeka da se istraže afere u koje je umešana.
Ako je Đorđe Stanković garant iseljenja sadašnje gradonačelnice, Nišlijama je olakšan izbor, navodi potpredsednik Narodnog pokreta Srbije.
Mislim da je Bog dao znak kako da se rešimo Dragane Sotirovski. Pošto je izjavila da će se iseliti ili da će bar pokušati da se iseli iz Niša ako postanem gradonačelnik, moraću da joj ispunim tu želju - navodi Stanković.
Veruje da je građani Niša ne žele na mestu gradonačelnice....

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.