Devojčica za kojom se tragalo pronađena

Izvor: RadioCity.rs, 30.Jul.2019, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica za kojom se tragalo pronađena

Portal Građanin je objavio, pozivajući se na izjavu "čoveka dobro upoznatog sa slučajem" da se detetu izgubio svaki trag 28.jula oko 13 sati kada je krenula do centra grada da pogleda polovne knjige za školu.
Oni su takođe objavili da je dete prema rečima istog izvora, odveo stariji muškarac u njegov stan koji se nalazi u ulici 7.juli, gde je navodno bilo još nekoliko mlađih muških osoba ali da nad njom nije počinjeno nikakvo nasilje niti krivično delo. Navodno je reč o alkoholičaru >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ali su nepoznati motivi i okolnosti koji su doveli do toga da devojčica krene sa njim i da se ne javi roditeljima. 
Policija je intenzivno tragala za tinejdžerkom, ispitivala njene drugarice i poznanike, a njena mama je u ponedeljak predveče dobila srećnu vest da je dete pronađeno i da je nepovređeno. Ostaje da se policija i zvanično oglasi povodom ovog slučaja koji je uzburkao nišku javnost i da pojasni detalje jednodnevnog nestanka trinaestogodišnjeg deteta u centru Niša.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.