Deset medalja za mlade takmičare KBS Naisus

Izvor: RadioCity.rs, 12.Nov.2020, 23:51

Deset medalja za mlade takmičare KBS Naisus

Boje Kluba borilačkih veština Naisus na ovom takmičenju branilo je 10 takmičara, većinom najmlađi. Zlatne medalje osvojili su Stefan Stojković, Uroš Đurđević, Una Mitić, Vasilije Mitić, Tamara Rajković i Nebojša Anđelković. Uroš Mitrović osvojio je dve medalje, zlato i srebro, dok su Mateja Stanković i Jana Đurđević osvojili bronzane medalje. Petar Aleksić zauzeo je peto mesto.
Pored prvog mesta u ekipnom plasmanu pionira od 6 do 7 godina, ekipa Naisusa osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << je i treće mesto u tri kategorije: pioniri od 8 do 9 godina, svi muški pioniri i forme za sve starosne konkurencije. Kup je održan u Beogradu bez prisustva publike i uz poštovanje svih zaštitnih mera iako takmičenje nije moglo da se održi na otvorenom.
U zavisnosti od situacije i mogućnosti same organizacije KBS Naisus u narednom periodu planira učešće na Ligi grada u borbama, kao i u Kupu Srbije za kadete i seniore i Svetskom prvenstvu u formama.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.