Deo stanara u zgradi na Trgu kralja Aleksandra od petka bez vode, kvar će biti rešen od ponedeljka

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2023, 15:54

Deo stanara u zgradi na Trgu kralja Aleksandra od petka bez vode, kvar će biti rešen od ponedeljka

Pojedini stanari višespratnice u centru Niša kod Trga kralja Aleksandra od petka nemaju vodu, ai kako su nam preneli ekipa Nišstana koja je dolazila da reši kvar im je rekla da moraju da se strpe do ponedeljka jer se radi ozbiljnijem kvaru, a oni tokom vikenda nemaju ekipu koja bi odradila taj posao. Iz Nišstana nisu odgovori na meil novinara Južnih vesti kada će tačno problem biti rešen.

Građani javljaju da je kvar nastao u peta tokom dana, kada je i došla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ekipa Nišstana da pokuša da reš problem, ali kako se radi o ozbiljnijem kvaru samo su zatvorili vodu.Za vikend nema ko da kopa da bi se došlo do kvara; Foto : stanar

Danas su ponovo došli pogledali kvar i ustanovili da to ne mogu da ga poprave. Ekipa koja je došla rekla nam je da ne mogu ništa da urade jer da bi se došlo do kvara treba deo da se otkopa i da nemaju ljude koji bi to odradili tokom vikenda, odnosno pre ponedeljka. Mi od petka nemamo kap vode u svojim stanovima, naročito viš spratovi zgrade sa 9 spratova i 108 stanova - kaže jedan stanar.

Naglašava da su građane revoltirani i besni, da su prinuđeni da se snalaze na razne načine i da u zgradi ima dosta male dece, ali i starijih ljudi koji su ugroženi bez vode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.