Deo Palilule bez vode, u Humu “dežura” cisterna

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Palilule bez vode, u Humu “dežura” cisterna

Zbog kvara na vodovodnoj mreži građani koji žive u delu Niša oko Starog groblja biće danas bez vode, saopštavaju iz Vodovoda. Predviđeno je da kvar bude otklonjen do 15 sati, dodaju iz ovog preduzeća.

Usled velikih vrućina ovih dana, a na zahtev meštana i Opštine Crveni Krst, biće postavljena cisterna sa pijaćom vodom u selu Hum.

Prema nalogu Gradskog štaba za vanredne situacije, autocisterna će biti stacionirana u selu Hum tri dana, u periodu od 9. do 11. avgusta - navode iz Vodovoda.

Kvar na vodovodnoj mreži na Paliluli desio se na uglu ulica Branka Radičevića i Njegoševe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Veliki deo Niša bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2017, 12:03

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, danas će bez vode biti stanovnici Katićeve i Jablaničke ulice na Paliluli, oni koji žive u Šljaci, kao i žitelji Vizantijskog Bulevara, navode u JKP “Naisus”.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.