Deo Bulevara Zorana Đinđića i Dušanove bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 10:58

Deo Bulevara Zorana Đinđića i Dušanove bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži danas će do 15 sati biti suve slavine u delu Bulevara Zorana Đinđića i delu Dušanove, u niškom naselju Donji Komren, u jednoj ulici u selu Gornje Međurovo, saopštili su iz JKP Naissus.

Dok radovi na popravci budu trajali bez vode će biti u delu Ulice Bulevar dr Zorana Đinđića, od Zetske ulice do raskrsnice sa ulicom Vojvode Mišića, kao i u delu Dušanove ulice, od Trga Patrijarha Pavla do ulice Vojvode Mišića.

Voda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na ulici, nužan je iskop u ulici Mladosti, kod broja 95, u naselju Donji Komren. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mladosti – navode iz Naissus-a.

Dodaju da će prekid u vodosnabevanju biti od nekoliko sati biti i u Ulici Dragoljuba Dimitrijevića u selu Gornje Međurovo, a takva situacija biće i u Ulici Franca Vintera ispred broja 93 u niškom naselju Pantelej.

Normalizacija vodosnabdevanja na svim lokacijama očekuje se do 15 sati, kažu u niškom Vodovodu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.