Dečji festival u Svrljigu okupio mališane i iz okolnih gradova

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečji festival u Svrljigu okupio mališane i iz okolnih gradova

Na Dečjem festivalu koji je održan na kupališnom kompleksu u Svrljigu tokom prethodna 3 dana u maskenbalu, igrama bez granica i karaokama takmičilo se preko 100 mališana iz Svrljiga, Niša i Bele Palanke.

U maskenbalu koji je održan prvog dana, učestvovali su mališani svih uzrasta. Za najbolju je proglašena maska pileta koju je nosila Nikolina Đorđević, maska sove Miloša Radojića je zauzela drugo mesto, a treća je maska "Maša" koju je nosila Nadežda Ljubomirović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Najbolja ekipa u mlađim kategorijama za učesnike od 7 do 10 godina bili "Dečaci iz ulice", drugo mesto zauzela je ekipa "Zvezdice", dok su treći bili mališani iz ekipe "Vikinzi".

U starijim kategorijama, uzrasta od 11 do 15 godina najbolja je bila ekipa "Drim tim", drugo mesto zauzela je ekipa "Lukavica", a treće mesto pripalo je ekipi "Niš 2".

Svi učesnici festivala na poklon su dobili majce, a najboljima su dodeljene i robne nagrade, kao i besplatne ulaznice za kupališni kompleks u Svrljigu.

Festival je organizovao Centar za turizam, kulturu i sport, a pokrovitelj je bila Opština Svrljig.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.