Dečja predstava po motivima “Zaleđenog kraljevstva” u Domu Vojske

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja predstava po motivima “Zaleđenog kraljevstva” u Domu Vojske

Princeze Elza i Ana, smešni sneško Olaf, kao i zli princ Hans, predstaviće se mališanima u niškom Domu Vojske, u predstavi “Elza i zaledjeni Hans”. Rađenu po popularnom crtanom filmu “Zaleđeno kraljevstvo”, deca će predstavu moći da pogledaju u nedelju, 3. decembra od 12 sati.

Radnja predstave pomalo je izmenjena u odnosu na crtani film, pa će tako u Domu Vojske princeza Arendela Elza zalediti princa Hansa. Kako kažu organizatori, zli princ ne bira sredstava kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bi oženio princezu Anu, koja, pak, po svaku cenu želi da oslobodi stariju sestru prokletstva da zaledi sve što dotakne.

Kristof, prodavac leda, se takođe bori da osvoji Anino srce i u tome uspeva. Urnebesno smešni sneško Olaf će vam dočarati i predstaviti sve likove na dvoru i nasmejati do suza. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha i koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, glavne su poruke deci, koje ova predstava ostavlja za sobom - kažu organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske, svakog dana od 11 do 19 sati, po ceni od 300 dinara, dok je rezervacija na broj telefona 062/321204.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.