Dečiji mobilijar za 4 igrališta JKP Mediana kupuje za 17 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2024, 10:49

Dečiji mobilijar za 4 igrališta JKP "Mediana" kupuje za 17 miliona dinara

Za nabavku i ugradnju dečijih mobilijara - 4 multifunkcionalnih kompleksa za igranje, 6 njihalica, 3 klackalice, 3 disk ljuljaške i gumene podloge, niška JKP Mediana je raspisala tender, a procenjena vrednost je 17 miliona dinara. Ovi mobilijari, kako se navodi u dokumentaciji, biće postavljeni na 4 igrališta, ali tačna lokacija nije precizirana.

U svim dečijim parkovima biće, kako stoji u specifikaciji, postavljeni kompleksi za igranje koji se sastoje od kule sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << krovom, diskova za penjanje, dva ravna i jednog spiralnog tobogana. Igralište će imati i njihalice, klackalice i ljuljaške. Osim toga, obavezno je i da se postave gumene podloge.

Kako stoji u tenderskoj dokumentaciji, ponuđač je obavezan da uz ponudu dostavi i serfitikat i deklaraciju o bezbednosti, a garantni rok za mobilijar ne može biti kraći od dve godine.

Mesto isporuke i ugradnje predmetnih dobara su lokacije na teritoriji grada Niša i to 4 igrališta na 4 različite lokacije - stoji u dokumentaciji.

Međutim, o kojim tačno lokacijama je reč nema podataka u tenderskoj dokumentaciji. Tako da nije poznato da li će ovaj mobilijar biti postavljen na nekom mestu gde nije bilo dečijeg parka ili će zameniti neke stare i ruinirane igračke na koje često ukazuju Nišlije putem naše aplikacije Prijavi problem.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.