Dečaci povređeni u eksploziji

Izvor: RTS, 30.Maj.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci povređeni u eksploziji

Dvojica dečaka, u niškom prigradskom naselju Medoševac, pronašli i aktivirali eksplozivnu napravu. Dečaci povređeni ali van životne opasnosti.

Dvojica dečaka, stara devet i dve godine, povređena su u eksploziji u prigradskom niškom naselju Medoševac, kada su pronašli i aktivirali eksplozivnu napravu. Njihovi životi nisu ugroženi, rekli su agenciji Tanjug lekari Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju.

Stariji dečak J.L. zadobio povrede desne noge >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i desne strane grudnog koša, kao i šake desne ruke, dok je mlađi S.V. zadobio opekotine po telu, rekao je doktor Dragoljub Živanović. On očekuje da će mlađi dečak ubrzo biti pušten kući.

Dečaci su sinoć našli ekslozivnu napravu igrajući se u jednom dvorištu u Medoševcu. Posle eksplozije odmah su prebačeni na nišku kliniku.

Niška policija nije izdala saopštenje povodom incidenta, ali se očekuje da istražni organi, posle detaljne analize, saopšte o kakvoj eksplozivnoj napravi je reč.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.