Deca loših muzičara pokazali Nišlijama da genetiku nisu nasledili od roditelja

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2024, 16:26

"Deca loših muzičara" pokazali Nišlijama da "genetiku nisu nasledili od roditelja"

Posle 6 godina od poslednjeg koncerta legendarnog fank-rok benda Deca loših muzičara u Nišu, publika je ponovo imala priliku da u dvočasovnom koncertu u O2 - Oxygen klubu, ponovo čuje neke od najvećih hitova koji su obeležili njihovu karijeru.

Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Iako je početak koncerta bio zakazan za 21 sat, počeo je sa više od sat vremena zakašnjenja, jer je inspekcija u pranji policije ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klub.

Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Oko 22:20, uz ovacije, bend popeo na binu i poželeo dobrodošlicu niškoj publici, a koncert je zvanično počeo pesmom Mara, da bi odmah potom usledila pesma Kreditna kartica, koju je publika pozdravila aplauzom tokom prvih taktova.

U istom ritmu nastavio je bend pesmom Doživotno osuđen na ljubav, koju je publika pevala zajedno sa pevačem Nenadom Petrovićem.

Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Usledile su pesme Seaf, Balada o Ćutmanu Ječmenici, Neke loše stvari, Volim te cvete.

Oduševljeni smo. Nišlije su oduvek imale super energiju. Mnogo hvala, bilo nam je fenomenalno. Video se da smo se i mi uželeli vas, a i vi nas - rekao je frontmen benda.

Bend je od početka koncerta bio energičan i kompaktan na bini, a to su nastavili i tokom izvođenja pesama Konji ritma, DLM za DDR, Pablo, Flora i fauna, Zeka, Tolerancija i Dezodorans.

Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Iako su bend nazvali Deca loših muzičara, pokazali su još jednom da “genetiku svojih roditelja” nisu nasledili, a to Nenad Petrović pripisuje tome što su pre svega prijatelji i da tu jedinstvenost publika može da oseti. Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić

U poslednjoj fazi koncerta, publika nije ostala ravnodušna i svaku pesmu dočekivala je aplauzima, skakanjem i pevanjem, naročito zbog toga što su usledile neke od željno iščekivanih pesama.

Neke od njih bile su i Ljubomora, Disko klub, Prolećni dan, Vlade Divac i Dobar dan, kojom su i završili regularni deo koncerta.

Usledio je poziv publike da se vrate na bis, što je bend prihvatio i otpevao još nekoliko pesama.

Koncert je završen, takođe, popularnom pesmom Ljubav.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.