Deca loših muzičara aprila u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2024, 10:49

"Deca loših muzičara" aprila u Nišu

Nakon šest godina beogradski fank-rok bend Deca loših muzičara nastupiće u Nišu, u klubu Oxygen u subotu, 20. aprila, od 21 sat.
Niška publika će imati priliku da čuje pesme kao što su Dobar dan, Doživotno osuđen na ljubav, Vlade Divac, Let There Be Rock, Ubiše Pabla, Disko klub, Flora i Fauna, Prolećni dan.
Bend Deca loših muzičara osnovan je 1988. godine i i jedan su od najznačajnijih bendova na domaćoj sceni od devedesetih godina do danas. Poznati su po efektnim, živim i energičnim nastupima.
Karte za nastup u Nišu u pretprodaji po ceni od 1.200 dinara od četvrtka, 21.marta, u agenciji Clock Travel...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Deca Loših Muzičara 20. aprila u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 20.Mar.2024

Beogradski funk-rock sastav Deca Loših Muzičara (DLM) održaće nakon šest godina samostalni koncert u Nišu, u subotu, 20.aprila u Oxygen Event klubu (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21h.. DLM su osnovani 1988. godine i jedan su od najznačajnijih bendova na ovdašnjoj sceni od devedesetih godina...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.