Danas u Nišu sunčano i toplo, naredne nedelje pljuskovi i grmljavina

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2023, 09:48

Danas u Nišu sunčano i toplo, naredne nedelje pljuskovi i grmljavina

Vreme u Nišu biće danas pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom oko 27 stepeni, najavljuju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće slab i promenljiv vetar.

Sunčano i toplo biće u celoj Srbiji, kažu iz RHMZ-a, a u brdsko-planinaskim predelima južne Srbije posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se pojava kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura će biti u manjem padu od ponedeljka, 8. maja, kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << maksimalna temperatura ići do 23 stepena uz promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima.

Takvo vreme zadržaće se do četvrtka, 11. maja, kada najavljuju nestabilno i svežije vreme s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a takvo vreme biće do kraja nedelje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.