Danas se obeležava Dan Kopnene vojske i pešadije

Izvor: RadioCity.rs, 19.Nov.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se obeležava Dan Kopnene vojske i pešadije

Danas od 11 do 14 sati, Kopnena vojska i pešadija obeležavaju svoj dan brojnim zanimljivim aktivnostima.
Nišlije imaju priliku da vide sadržaje od kojih izdvajamo borilačke veštine, padobranske skokove, spuštanje užetom iz helikoptera, rukovanje hladnim oružjem, rad sa službenim psima, prikaz borbenih vozila, bespilotnih letelica, naoružanja i opreme jedinica Kopnene vojske.
Planiran je i nastup Vojnog orkestra „Niš” i vojne plesne i folklorne grupe „Tamo daleko”. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Taktičko-tehnički zbor i deo sposobnosti održava se na pet lokacija u Nišu: na Trgu kralja Milana, ispred Gradske kuće, u Tvrđavi, u parku Svetog Save i u Čairu.
Inače, povodom obeležavanja dana Kopnene vojske i pešadije, od 7 do 16 sati saobraćaj je obustavljen u delovima ulica Garsije Lorke i 7.juli.

„Uprava za komunalne delatnosti i saobraćaj donela je odluku o zatvaranju u ulicama Garsije Lorke, od raskrsnice sa Ulicom Pariske komune do „slepog dela“ ka Hramu Sv. cara Konstantina i carice Jelene, kao i u 7. juli, od raskrsnice sa Ulicom Strahinjića Bana do mosta na Tvrđavi“, kažu u Direkciji za izgradnju grada.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.