Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta kao mini sajam obrazovanja

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta kao mini sajam obrazovanja

Interaktivne radionice, prezentacije, kvizovi, kao i razgovor sa nastavnim osobljem i studentima očekuju one koji odluče da u sredu, 3. aprila od 19 sati posete niški Filozofski fakultet. Na Danu otvorenih vrata maturanti će moći da dobiju nove informacije o smerovima koji ih interesuju, kažu na Filozofskom fakultetu, ali i nauče nešto novo o sebi, na mini sajmu obrazovanja.

Uvodni deo održaće se u amfiteatru u prizemlju, a nakon njega posetioci će moći da obiđu štandove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u holu fakulteta.

S obzirom na to da Fakultet ima veliki broj atraktivnih studijskih programa i ovoga puta pripremili smo mini sajam obrazovanja uz inovativan pristup - kažu na Filozofskom fakultetu.

Na Filozofskom fakultetu kažu da na ovom događaju očekuju preko 300 maturanata iz čitavog regiona, koji će moći da isprobaju i niz interaktivnih sadržaja.

Tako će svi oni moći da u poliglot klubu razgovaju sa studentima Filozofskog fakulteta na engleskom, nemačkom, ruskom i francuskom, da “prošetaju” kroz vredne istorijske mape Niša, pogledaju interaktivnu postavku Vuka Karadžića u obliku holograma, učestvuju u kvizu znanja i putem pedagoških, psiholoških i socioloških testova nauče nešto novo o sebi.

Napravljena je i aplikacija, pomoću koje će posetioci dobiti priliku da “filozofiraju” sa studentima, dok će oni sa departmana socijalne politike i socijalnog rada govoriti o pokrenutim i planiranim akcijama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.