Dan otvorenih vrata Elektronskog fakulteta za buduće studente

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2023, 13:44

Dan otvorenih vrata Elektronskog fakulteta za buduće studente

Kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola mogli bliže da se upoznaju koje sve programe nudi Elektronski fakultet u Nišu, ali i sa kojim sve tehnologijama tokom studija mogu da se susretnu, u sredu, 26. aprila, od 10 do 14 sati biće organizovan Dan otvorenih vrata.

Buduće studente u holu fakulteta dočakće profesori i asistenti sa svih katedri, od kojih će moći i da čuju sve neophodne informacije oko budućeg upisa i prijemnog ispita iz matematike.

Elektronski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << fakultet u Nišu otvara svoja vrata sa željom da budućim brucošima, ali i svojim aktuelnim studentima približi mogućnosti koje nudi studiranje na Elektronskom fakultetu. Ovde će budući brucoši moći da se bliže upoznaju sa radom naše ustanove, ali i nauče nešto novo, te upoznaju nove tehlonogije sa kojima će se susresti kada upišu Elektronski fakultet - piše na sajtu fakulteta.

Dodaju i da će sa profesorima oko daljeg nastavka studija i odabira modula od druge godine moći da razgovaraju i sadašnji brucoši, dok će u holu biti postavljeni i štandovi kompanija koje blisko sarađuju sa Elektronskim fakultetom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.