Dan humanosti i solidarnosti (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Jan.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan humanosti i solidarnosti (VIDEO)

U ponedeljak, 12. januara, na Niškom sajmištu Udruženje građana Pozitivna Srbija organizuje manifestaciju “Dan humanosti i solidarnosti”.
Reč je o humanitarnoj akciji koja će okupiti ustanove i udruženja socijalne zaštite, a cilj je da 2015. godina bude godina humanosti i solidarnosti u gradu Nišu i Republici Srbiji.
Suorganizator ove velike humanitarne priredbe je JKP „Tržnica“ Niš, koja je prepoznala značaj ove manifestacije i obezbedila prostor i infrastrukturu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << za održavanje ove plemenite akcije.
Inicijator manifestacije „Dan humanosti i solidarnosti“ je Dušan Stošić predsednik Udruženja „Pozitivna Srbija“.
Ustanova za dnevni boravak dece, omladine i odraslih ometenih u razvoju Mara, kao i Udruženje obolelih od Multiple skleroze odazvali su se pozivu organizatora „Dana humanosti i solidarnosti“.
Osnovni cilj dana humanosti I solidarnostri je podizanje svesti o najugroženijim članovima društva koji ne smeju da budu marginalizovani već ravnopravni I u žiži događaja, kažu u Pozitivnoj Srbiji.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.