Da li želite da studirate u Americi?

Izvor: NiskeVesti.rs, 22.Sep.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li želite da studirate u Americi?

Američki kutak, koji se nalazi u Obrenovićoj 20 na trećem spratu, poziva sve zainteresovane Nišlije da u utorak 27. sepetmbra prisustvuju prezenaciji na kojoj će biti objašnjeno šta je potrebno za studiranje u Americi. Poziv se odnosi na osnovne i postdiplomske studije.

Na prezentaciji o osnovnim studijama srednjoškolci će steći uvid u osnovne zahteve apliciranja, rokova za podnošenje zahteva i odgovarajućih vremenske okvira za pripremu i testiranje, izbor škola, pisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << eseja, apliciranja za finansijsku pomoć i prikupljanje potrebne dokumentacije.
Na prezentaciji o postdiplomskim studijama zainteresovani će biti informisani o prednostima američkog visokog obrazovanja i o samom aplikacionom procesu kroz asistenciju u planiranju adekvatnih vremenskih okvira za pravovremeno podnošenje aplikacije.
Prezentacija će biti održana u utorak 27. septembra, o osnovnim studijama u dva termina, od 10 sati i 15 sati i 30 mnuta, dok će prezentacija o posdiplomskim studijama početi u 17 sati i 30 minuta.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.