Da li je moguće snagom reči promeniti osećanja i ponašanje?

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće snagom reči promeniti osećanja i ponašanje?

Na koji način reči kojima se služimo u razgovoru utiču na naše emocije, ponašanje i rezultate i kako se može poboljšati komunikacija sa okruženjem, zainteresovani će moći da čuju na niškom Filozofskom fakultetu 8. maja od 18 sati.

Organizatori kažu da je ova “NLP radionica” prilika za sve da nauče nešto više o snazi reči i kako one mogu da inspirišu i motivišu.

Većina ljudi, kako kažu, ima svoju “emocionalnu adresu” koja im >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << često ne prija i ne doprinosi njihovom napretku. Ta ista emotivna adresa uslovljena je, kako kažu, rečima i stilom komunikacije koji koristimo.

Svi koji budu došli na ovu interaktivnu radionicu mogu da otkriju, kroz niz praktičnih procesa i vežbi iz komunikacije, liderstva, hipnoze, “coaching”-a i “self-coaching”-a kako je lako promeniti stanje i način na koji komuniciramo sa sobom, i pronaći novu emocionalnu adresu - poručuju organizatori.

Ovo je, kako kažu, radionica na kojoj će biti zastupljen NLP komunikacioni model koji proučava vezu između komunikacije, načina razmišljanja i ponašanja, kao i različite tehnike za unapređenje komunikacije i promene ponašanja.

Prema najavama, radionicu će voditi međunarodni NLP treneri i hipnoterapeuti Lidija Marković Roseti i Tomas Bjorg (Thomas Björge).

Ovaj događaj biće održan u amfiteatru u prizemlju, a ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.