Da bi Nišlije videle benefite - Otvara se traka na novom bulevaru dok radovi traju

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2024, 09:09

"Da bi Nišlije videle benefite" - Otvara se traka na novom bulevaru dok radovi traju

Iako je novi niški Bulevar Gorana Ostojića najavljen za kraj juna, gradski većnik Nenad Stanković želi da građani vide benefite radova, zbog čega će biti otvorena jedna dvosmerna traka, dok radovi i dalje budu trajali. Gradonačelnica Dragana Sotirovski kaže da će to biti prva ulica u Nišu gde infrastruktura neće ići ispod kolovoza, pa više niko neće moći da ih “proziva” što kopaju posle 3 dana od asfaltiranja.
Nakon što je probijeno brdo kod kružnog toka na Bulevaru Heroja sa Košara, započeta je druga faza radova na Bulevaru Gorana Ostojića, za koji je najavljeno da će biti završen na vreme do kraja juna “ako vreme posluži”.
Nenad Stanković najavio da je to zbog benefita; foto:...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.