Da Funk [Plastic city] @ Niš

Izvor: Clubbing.rs, 02.Nov.2009, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da Funk [Plastic city] @ Niš

Poslednjeg dana oktobra meseca 2009, tačnije u subotu 31-og je u Nišu gostovao još jedan član PLASTIC CITY ekipe, tačnije Da Funk, koji je radio u niškom klubu KSI, a kao domaća podrška su radili rezident DJ-evi: Zarez i Funkoholic.
 
Žurka je bila odlično posećena, muzika se kretala u nekom house-progressive-tech-house maniru, a atmosfera je bila prava klupska.
 
Da napomenemo samo da je DA Funk ostavio odličan utisak i oduševio mnogobrojne posetioce. Sudeći po najavama, novembar zaista obećava još bolji i kvalitetniji program, uzgred evo da pomenemo samo neke najave: LATENTA PROJECT, NIKOLA GALA, MARKO MILOSAVLJEVIC...
 
Fotografije sa ovog i jos jednog eventa koji se odrzao isto vece, vas ocekuju u Galeriji slika . Dok i video spremno ocekuje vase kritike. Enjoy people & Respect Adda!

 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.