DSS: Nedopustivo ukidanje linije 34 (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Feb.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Nedopustivo ukidanje linije 34 (VIDEO)

Ukidanje autobuske linije 34, takozvne aerodromske linije, koje je najavljeno na gradskom veću biće na štetu velikog broja građana, smatraju u niškom DSS-u. Tvrdnje da je ova linija nesiplativa, DSS odbacuje kao netačne.
Svaki veći grad ima svoju kružnu liniju, pa je nedopustivo da Niš ostane bez nje, kažu u DSS-u. Ovo je, kažu oni, linija koja spaja značajne lokacije u gradu i koju koristi veliki broj ljudi. Ukoliko bi se ta linija ukinula, veliki broj građana bi ostao bez adekvatnog javnog prevoza, pa se u DSS-u nadaju da Skupština neće usvojiti ovu odluku.
U DSS-u dodaju da u slučaju da se linija ukine, građani bi bili prinuđeni da koriste dva ili tri prevoza, što bi u već teškoj ekonomskoj situaciji bio veliki udar na njihov džep.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.